A Netflix kínálatában évről évre frissül a karácsonyi filmek listája, mi most megmutatjuk három kedvencünket, amit szerintünk neked sem érdemes kihagyni. Az idei felhoztal garantáltan nem fog csalódást okozni. 

Karácsonyi románc 

Ha még nem hallottad volna, Lindsay Lohan visszatért! Ráadásul egy romantikus, karácsony filmben. Lindsay a Karácsonyi románc című romkomban egy elkényesztetett örökösnőt alakít, aki amnéziás lesz egy síbaleset után. Persze megismerkedik egy jóképú férfival, akinek a segítségével rájön arra, ki is ő valójában, és mi az, ami egészen eddig hiányzott neki. 

Karácsony veled 

Az ünnepi időszak a csodák időszaka, ilyenkor akár a legvalószínűtlenebb dolgok is megvalósulhatnak. A Karácsony veled egy popsztár története, aki úgy érzi kiégett a karrierjében, ezért egy kisvárosba menekül, hogy inspiráció után kutasson, ám közben szerelmet talál. A Karácsony veled főszerepében a hosszú idő után a romantikus műfajba visszatérő Freddie Prinze Jr., valamint Aimee Garcia, Deja Monique Cruz, Zenzi Williams és Lawrence J. Hughes látható.

Noel naplója 

Jacob Turnernek (Justin Hartley) rengeteg kérdése merül fel elhunyt édesanyját illetően, aki 16 éves korában kirúgta a házból. A férfi karácsonykor hazatér, hogy rendezze édesanyja hagyatékát, eközben pedig egy naplóra bukkan. A naplóban talán végre megtalálja azokat a válaszokat, amiket egész életében keresett. 

(via)