A tökéletlenség gyönyörű! Millie Bobby Brown a legújabb Instagram-videójában megmutatta az arcát smink nélkül. A színésznőnek, mint mindenki másnak vannak bőrhibái, de ezekkel együtt is csodálatosan néz ki. 

Ezek a pattanások itt fent nem boldogok. Ez sem itt

- mondta az új videójában Millie Bobby Brown.

A Stranger Things színésznője elárulta, hogy neki sincsen könnyű dolga a pattanásokkal, de van néhány jól bevált módszer, amik mindig segítenek neki. Az egyik ilyen termék, a Florence by Mills bőrápoló termékcsaládból a Clear the Way Clarifying Mud Mask. A nagyon makacs pattanásokra pedig teafaolajos foltmatricát használ, hogy "megadja nekik a szükséges szeretetet".

Íme, a videó 

Ezt írják a kommentelők

Gyönyörű vagy kívül és belül is

-írta egy rajongó.

Csajszi, értem én a küzdelmet… a stresszel kapcsolatos pattanások és a kombinált bőr úgh… de mindannyiunknak van, és ez teljesen normális!

- szólt hozzá egy másik kommentelő.

Na jó, rajtad még a pattanások is jól állnak

- kommentelte valaki más.

Korábban filter nélkül mutatta meg magát

Millie Bobby Brown hosszú ideje hirdeti a közösségi oldalain, hogy mennyire fontos az önszeretet, és az, hogy ne féljünk megmutatni a külsőnket. Decemberben két ugyanolyan fotót posztolt, amelyen az egyiken használt filtert, a másikon nem. 

A népszerű színésznő nem fél megmutatni az arcát smink és filterek nélkül, de lássuk be, hogy tényleg mindenhogy gyönyörű! Te bevállalnád? 

Instagram/Millie Bobby Brown

Via