Nyáron nemcsak azért lehetsz sellő, mert sok időt tölthetsz a vízben, de azért is, mert ez a manikűr lesz a legnépszerűbb. 

A sellő az új trend

Tavaly nyáron még Hailey Bieber glazed donut-ja volt a sláger, idén azonban a sellőmanikűr lesz az igazi sztár. Ebben tényleg minden benne van, amit egy nyári manikűrben szeretnél látni: élénk színek, csillogás és irizáló kiemelések.  

A kis hableány film miatt most minden nagyon trendi, ami a sellők világához köthető, nem csoda, hogy ezt a manikűr akarja mindenki. A sellőkörmök a színes, holografikus tükröződéseken alapulnak.

A sellőmanikűrre jellemzőek a tenger színei, a pikkelyek gyöngyházhatásának felelevenítése, amelyek a sellők mesebeli világát idézik fel. Szerencsére kedved szerint alakítható, így akár visszafogottabb, de extrémebb változatot is készíthetsz belőle. 

Így készítsd el magadnak a sellő manikűrt

Ez a manikűr nagyon könnyen elkészíthető akkor is, ha kezdő vagy. A sellő körömtrend megalkotásához, szükséged lesz egy tetszőleges színű körömlakkra (hogy kék, zöld, lila, rózsaszín, ezt rád bízzuk...) az alaphoz, valamint egy irizáló fedőlakkra vagy krómporra, ha az előbbi nincs. 

  • Vidd fel az alaplakkot.
  • Tegyél fel 2 réteg alapszínt, amit választottál.
  • Vidd fel az irizáló fedőlakkot.
  • Ha nincs irizáló fedőlakkod, vidd fel a krómport.
  • Kenj fel egy réteg fedőlakkot az irizáló rétegre, vagy a krómporra.

via