Persze ez nem azt jelenti, hogy ne hozhatnák ki így is a legjobbat a helyzetből. Mutatjuk a három csillagjegyet, aki viszonylag nagy hátránnyal indul a hétvégén.

Kos

Úgy érzed, hogy a pasiddal minden tökéletes köztetek, már csak egy dolog hiányzik: hogy feltegye azt a bizonyos kérdést. Hiába mutat minden jel arra, hogy ezen a hétvégén fogja, sajnos ez nem valószínű. Ne éld bele magad túlságosan, mert tényleg nagy csalódás lesz a vége! Ráadásul ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem szeret, csak még egy kis időre van szüksége...

Oroszlán

A barátság nálad szent és sérthetetlen, és a legjobb barátaidért bármire képes lennél. A hétvégén viszont azzal szembesülhetsz, hogy ez nem feltétlenül kölcsönös egyesekkel, sőt az egyik BFF-ed csúnyán keresztbe is tehet neked. Ne írd le egyéletre ezt a személyt, próbáld meg megérteni, hogy miért nem állt most ki érted, mi lehet a tette hátterében. Árnyalja a képet, ha meghallgatod az ő álláspontját is.

Halak

Sokat vársz ettől a hétvégétől, bármilyen programot is szerveztél. Valószínűleg annyira uncsi volt eddig a januárod, hogy már nagyon szeretnél egy felejthetetlen estét. Pont azért, mert ennyire rákészülsz, nem alakul majd túl jól, sőt, kifejezetten rossz élményekkel gazdagodhatsz, ha erőltetsz bizonyos dolgokat.