Néhány csillagjegy felül a héten az érzelmi hullámvasútra, amiről egy régi szerelem tehet. A jó hír, hogy sokaknak akár még jó is kisülhet belőle!

Kos

Már jó ideje úgy döntöttetek a volt pasiddal, hogy nem folytatjátok, de mégis minden nap eszedbe jut. Biztosan te is sejted, hogy nem ok nélkül kattogsz még mindig rajta, és a csillagok szerint ez a kitartó érdeklődés az ő részéről is megvan. Annyira, hogy a héten úgy alakítja, hogy mindenképp összefussatok. Hajrá!

Szűz

Van egy srác, akivel egyszer régen már megpróbáltátok, de annyira komolytalan volt az ügy, hogy nem is tartod számon igazán. A héten viszont újra felbukkan, és jobban bejön, mint valaha! Te változtál, vagy ő? Leginkább mindketten! Szóval ez most simán összejöhet!

Halak

Újra és újra nekifuttok, nem tudjátok elengedni egymást, pedig sosem működik: tipikus se veled, se nélküled kapcsolat a tiétek. Most épp te vagy erősebb, szeretnél továbblépni, erre megjelenik és mindent megtesz, hogy befűzzön. Legyél határozott és ne engedj a kísértésnek, mert ismételten csak fájdalom és sírás lesz a vége. Nyugi, az égiek neked szurkolnak!