Három csillagjegynek nagy meglepetéseket tartogat az év vége, és olyan boldognak érezhetik magukat, mint még soha!

Kos

Rengeteget veszekedtél mostanában a szerelmeddel, tényleg igazán mélypontra került a kapcsolatotok, és már azt gondoltad mostanában, hogy itt a vége, szakítani fogtok. Az ünnep közeledte valahogy mégis átfordít bennetek mindent, és sikerül egy hullámhosszra kerülnötök. Sőt, annyira jól alakul köztetek minden, közelebb kerültök egymáshoz, mint valaha.

Oroszlán

Ünnep ide vagy oda, te ezerrel nyomod a melót, mert azon dolgozol, hogy beindítsd a saját vállalkozásod, vagy feljebb kerülj a ranglétrán. És ez most össze is fog jönni! Sikerül elérned a céljaidat, és végül még arra is marad energiád, hogy Szenteste alaposan megünnepeld a sikered a szeretteiddel.

Skorpió

Már-már azt hitted, hogy egyedül, szingliként töltöd az ünnepeket, amikor berobban az életedbe a szerelem. Tudod, az a mindent elsöprő fajta! Már az első pillanattól kezdve azt érzed, hogy ezer éve ismeritek egymást, tökéletesen passzoltok és minden perceteket egymással szeretnétek tölteni. Készülj, mert nagyon nehéz lesz kimásznotok az ágyból, hogy karácsonyozzatok is egy kicsit...