Ennek a 3 csillagjegynek érzelmileg kihívásokkal teli lesz a szeptember, ugyanis visszaköszön az életükbe a múlt. 

Bika

Egy nem várt találkozásra kerülhet sor, most olyan korábbi életszakaszból jöhet újra valaki az életedbe, amelyre álmodban sem mernél gondolni. Most eljön az idő, és meg kell oldanod azokat a konfliktusokat, amelyeket korábban a szőnyeg alá söpörtél. Érdemes nem elmenekülnöd a helyzetből, mert ha most nem oldod meg, később ismét előkerül majd.

Mérleg

Uralkodó érzésed a hónapban: déjá vu. Számtalan alkalommal történnek olyan dolgok, amelyeknél azt érzed majd, egyszer már átélted őket. A múlt megismétli önmagát, és ez ellen semmit nem tehetsz. Talán változnak a szereplők, változik egy kicsit a helyzet, de az alapvető szituáció ugyanaz lesz. A megoldás? Légy te a más a helyzetben, járj el másképp, mint máskor. 

Nyilas

Itt az ideje, hogy megértsd, a múltnak igenis komoly hatása van a jelenre. Az évtizedek óta ápolt tapasztalatok, szokások, gondolkodásmódok és érzelmi minták nem tűnnek el egyről a kettőre. A múltad elfogadása elengedhetetlen ahhoz, hogy jelenedet nyugodtan, békésen és teljes kontrollal alakítsd. Barátkozz meg a sorsoddal és a múltbéli döntéseiddel, mert azok is hozzád tartoznak.

via