A július 5-én érkező Mars a Bikában, és a július 13-ai telihold a biztosíték arra: forró hónap elé nézel. A legtöbb állatövi jegy életébe szenvedélyes, romantikával teli időszak köszönt be, de három csillagjegy élete legszebb időszakát élheti, mivel rájuk találhat az álomszerű szerelem. Mutatjuk, kik változtathatják meg hamarosan a státuszukat a közösségi oldalakon:

Rák

A július forgószélként csap le rád. Ez a hónap hatalmas növekedést hoz mind személyes, mind szakmai szempontból. Július 5-től a hatalmas Mars lángra lobbantja a közösségi szektort, és az elkövetkező hetekben sok szórakozást ígér a barátaiddal, ami lehetőséget kínál az ismerkedéshez. Most az online társkeresőzésre is áldásukat is adják a csillagok. A hónap közepére minden esély megvan arra, hogy megleld azt a személyt, akit keresel! Most nem szabad beérned kevesebbel, nyugodtan fókuszálj arra, hogy olyan pasit találj, aki mellett tényleg szívesen lehorgonyoznál.

Szűz

Egy új távlatokat ígérő hónap előtt állsz, Szűz. Mostanában igencsak felélénkül a társasági életed, de nemcsak azért, mert a barátokkal és ismerősökkel fogsz lógni. Izgalmas programokon, előadásokon veszel részt, és több lehetőséged is lesz utazni. Ez mind-mind alkalmat kínál az ismerkedéshez. Ám a jelek szerint az első két hétben leginkább csak flörtölni és szórakozni fogsz, ám július közepétől kezdve, mikor a telihold lángra lobbantja a szenvedélyzónádat, berobban életedbe a lelki társad. Wow! Onnantól kezdve a legnagyobb mámorban telnek majd a napjaid.

Bak

Magánéletedben hatalmas változások vannak készülőben, Bak. Íme, néhány kulcsszó hozzá: romantika. Szex. Bizony, a Mars felperzseli a szerelmi életedet, a következő hetekben rengeteg alkalmad lesz randizni. A hónap közepéig több izgalmas embert is megismerhetsz, ám a telihold lesz az, ami meghozza a nagybetűs személyt az életedbe. Maga a herceg jelenik meg, és rabolja el a szívedet, ám a legjobb az: vele tényleg hosszú távon tervezhetsz. Elég hamar nyilvánvalóvá válhat, hogy tulajdonképpen a potenciális férjedet találtad meg, aki ráadásul a legjobbat hozza ki belőled!