A hétvégi horoszkóp szerint nem lesz hiány meglepetésekből a következő napokban. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyon bírod a meglepetéseket, és a kedvező bolygóállások egy akkorát jósolnak, amit most talán el sem tudsz képzelni. A dolog forradalmasíthatja a szerelmi életedet, akár párban élő, akár szingli vagy. A hétvégén az egyedülállók találkoznak valakivel, akinek nagyon egyedi hozzáállása van az élethez.

Bika

Jól indul a hétvégéd, megkapod a vágyott romantikát, és talán még annál is többet! Majd valószínűleg egy borgőzös este során a pasid váratlanul, vagy valamiféle nyomás hatására bevallja egy olyan múltbéli hibáját, amit eddig eltitkolt, és jó eséllyel téged is érint. Még ne gondolj a legrosszabbra, bármi lehet az!

Ikrek

Hirtelen betelik nálad a pohár: eleged van abból, hogy ugyanolyan típusú pasikat vonzol be, holott te valami mást keresel. Érdemes lenne kicsit elméláznod azon, mi lehet ennek az oka. A párban élők is kezdik úgy érezni: már megint egy olyan kapcsolatban vannak, mint amilyenben korábban voltak, és az sem alakult jól.

Rák

Úgy érzed, felborult a harmónia közted és a pasid között. Ne rémisszen meg, ha szünetelnek bizonyos szokásaitok vagy más ritmusban éltek és haladtok. Ez most kifejezetten üdítő lehet a kapcsolatotokra nézve. A szinglik eléggé befelé fordultak az utóbbi időben, így nem lesz könnyű észrevenniük, ha valaki érdeklődni kezdene irántuk.

Oroszlán

A hétvégén lehetőséged nyílik Oroszlán új és izgalmas dolgokat kipróbálni egy szerelmeddel. Ez pont rátok férne, mert az utóbbi időben eléggé egysíkú lett a kapcsolatotok. A szinglik megismernek valakit, aki színt visz az életükbe. Az illető nemcsak szerelmet kínál, hanem hosszú távú változásokat is.

Szűz

Ha a hétvégén randizni mész, nem egészen úgy sikerül, mint arra számítasz, de így is nagyon kellemes lesz. Nem pont olyan a srác, mint hitted, de attól még remek pasi válhat belőle. A párban élők is meglepve veszik észre, hogy új - és tetszetős - szokásokat vett magára a szerelmük.

Mérleg

Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor jó alkalmat kínál ez a hétvége arra, hogy egy kis időt tölts egyedül, és visszatérj  a kedvenc elfoglaltságaidhoz. Amennyiben még a szerelmet keresd, akkor ne a szokásos felületeken vagy helyen próbáld megtalálni, hanem próbálj ki új utakat!

Skorpió

Hirtelen felbukkanhat egy régi szerelmed. Megdöbbent, mennyire megváltozott ahhoz képest, amilyen régen volt. Szingliként valószínűleg semmi sem áll az utadban ahhoz, hogy újrakezdjétek. Ám a párban élőknek nagy fejtörést okoz a helyzet, de nagy az esélye annak, hogy szakítanak a korábbi pasiért.

Nyilas

Áttörésre számíthatsz a kapcsolatodban, akár nemrég vette kezdetét, akár évek óta tart. A napokban történhet valami, ami segít megerősíteni a köteléket köztetek, és ez nagy elhatározásra sarkallhatja a pasidat. Talán ez a dolog eredményezi az összeköltözést vagy az eljegyzést.

Bak

A hétvégi bolygóállások hatására felébred benned a vágy, hogy valami izgalmasat, szokatlant csinálj. Kész vagy mindenféle izgalmas kalandba belerángatni a szerelmedet, az új élmények reményében. A párban élőknek pont erre van szükségük ahhoz, hogy egy kicsit felrázzák a kapcsolatukat.

Vízöntő

Néhány váratlan eseményre számíthatnak a párban élő Vízöntők. Ha azonban meg tudnak birkózni a zavarokkal, akkor pozitív irányt vehet a kapcsolatuk. A szinglik viszont egy buliban vagy a neten megismerkedhetnek egy pasival, ám a bökkenő az: ugyanarra pályázik a barátnőjük is! Vigyázzanak, nehogy a versengés a barátságuk rovására menjen.

Halak

A melóhelyeden kellemes meglepetés ér, mivel összefuthatsz egy régi szerelmeddel vagy legalábbis azzal, aki nemsokára az új pasid lesz. A párban élők gondolkodása megváltozhat azzal kapcsolatban, milyennek kell lennie egy tartós viszonynak. Csak nem a nyitott kapcsolat felé kezdesz tendálni, Halak?