Talán alig várod már a február végét, és egyre csak a március lebeg a szemed előtt. De ha a 3 csillagjegy egyike vagy, akkor még mielőtt boldog megkönnyebbüléssel köszönthetnéd a tavaszt, előbb meg kell hoznod egy pokolian nehéz döntést.

Bika

Nem vagy könnyű helyzetben. Akár párban élő, akár szingli vagy, nem kisebb döntést kell meghoznod, minthogy melyik pasit válaszd. Ez persze elsőre istenien hangzik, hogy ennyi lehetőséged van, de valójában jól tudod, milyen nehéz, hiszen mindkét srác nagyon tetszik, és el tudnád velük képzelni a jövődet. Még  nehezebb a szitu, ha párban élő vagy, hiszen el kell döntened: a régit vagy az újat válaszd? Hallgass a szívedre, Bika! 

Szűz

Valahol már te is érzed Szűz, hogy egyre inkább közeledsz az út végéhez, aminek a végén egy elágazás van, és döntened kell: karrier vagy szerelem? Ugyanis most sajnos a kettő nem megy, főleg abban az esetben, ha a karrierlehetőség, amit kapsz külföldre szólít, vagy olyan pozíciót kínál, ami lefoglalna. Egyrészről végre tálcán kínálják az álmaidat, másrészről fontos a pasi is, akit megismertél. Bármennyire is szeretnéd, sajnos senki sem dönthet helyetted!

Bak

Minden jel arra utal: végre felkínálják álmaid munkáját. Ám meglehet, hogy több munkával, felelősséggel, akár helyváltoztatással is járna. Akármennyire is ígéretes lehetőség, valahol mégis ijesztőnek találod, és annak sem örülnél, ha emiatt kevesebb időt tölthetnél a szerelmeddel. Az lenne a legjobb, ha beszélnél vele erről, és közben azt is átgondolnád, mennyit ér neked álommeló. Talán együtt sikerül a legjobb döntést hoznod!