A napi horoszkóp szerint a mai bolygóenergiák tettekre sarkallják a zodiákus tagjait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Negatív intenzitása van a napnak, ami csak romlani fog, főleg akkor, ha te is makacskodsz. Nem árt, ha tudod, hogy a mai napon senki nem hajlandó rugalmas lenni vagy összedolgozni.  

Bika

Akár szívesen veszel részt egy bizonyos dologban, akár nem, kiemelt szerepet fogsz játszani a melóban, Bika. Időnként úgy érzed magad, mint a kulcsfontosságú játékos, akinek a tettei eldöntik a csapat sorsát.  

Ikrek

A tervezés és a kalkuláció ideje lejárt, Ikrek. Elérkezett a cselekvés ideje. Minél többet próbálod késleltetni az elkerülhetetlent, annál nehezebb lesz.  Nagy harcos lakik benned, és ezt be is fogod bizonyítani! Előre, a célodért!

Rák

Hatalmas erő áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy megtegyél egy sorsfordító lépést. Lépj fel keményebben, és harcolj azért, amiben hiszel. Hidd el Rák, többre vagy képes, mint hiszed! 

Oroszlán

Égő nyugtalanság dolgozik benned, ami azért aktiválódik, mert úgy érzed: nem azt az életet éled, amire vágysz, Oroszlán. Hirtelen rájöhetsz, hogy sokkal nagyobb célod van ebben az életben, mint amit most csinálsz.

Szűz

Intenzív energiahullám közeledik feléd, szóval vigyázz, hogyan kezeled, Szűz. Különösen hajlamos vagy a sérülésekre és a robbanásveszélyes helyzetekre. Ügyelj arra, hogy ne kapkodj, ne tégy elhamarkodott mozdulatokat. Viszont a segítségével bármilyen akadályt leküzdhetsz.  

Mérleg

Az energiád és a hangulatod ma valószínűleg szélsőséges lesz, Mérleg. Egyik percben letargikus lehetsz, a másikban pedig készen állsz a maraton lefutására. Nem kell rájönni, miért érzel így. A kulcs az, hogy felismered ezeket az érzéseket, és ennek megfelelően cselekszel.  

Skorpió

Érdemes felvenned a páncélruhádat, amint felébredsz, Skorpió. Csata dúl odakint, és úgy tűnhet, mindenki téged választott fő célpontnak. Előfordulhat, hogy minden a fejére tetejére áll egyetlen félreértés miatt.  

Nyilas

Bizonyos viták valószínűleg totális háborúvá fajulnak majd. Ez egy olyan alkalom, amikor döntőfontosságú, hogy kiállj amellett, amiben hiszel, különben el fognak nyomni mások. Ne hagyd nekik!  

Bak

Óriási mennyiségű fizikai energia dúl benned, Bak. Légy óvatos, ne hagyd, hogy ez a hihetetlen erő egy heves vita formájában bontakozzon ki. Talán hirtelen úgy érzed, minden összeomlik körülötted. Most az a legjobb, ha elmenekülsz az adott helyzetből.  

Vízöntő   

Neked kell eldöntened, Vízöntő, hogy a biztonságos földön maradsz és a megszokott úton haladsz tovább, vagy inkább felszállsz egy repülőre és jöhet egy új kaland. Mert nagyot álmodni? Ma igazán te irányítod a sorsodat, szóval csak bátran!

Halak

Valószínűleg az embertársaid iránti nagy kötelességtudat vezérli tetteidet, Halak. Gondolj arra, hogy fontos példakép vagy mások számára. Figyeld meg: ma sok embert megérintenek a szavaid és a tetteid!