A hétvége legfontosabb égi eseménye a Halak újhold, ami hatással lesz az előtted álló napokra. Az újhold elhozza a megújulást, és lehetőségeket teremt az életed megváltoztatására. A horoszkóp szerint ehhez extra szerencsét kap 3 csillagjegy, és minden sikerülni fog nekik, amit elterveztek, sőt, annál is több! 

Bika 

Készülj fel Bika, mert az újhold a Jupiterrel ritka szerencsés helyzeteket teremt. Ahogy az újhold igazodik a jegyedben lévő Uránuszhoz, az innováció és az intuíció egyedülálló keveréke felszabadul az életedben, ami lehetővé teszi, hogy megszabadulj a régitől, és beengedd az újat. Most érdemdes igazán a megérzéseidre hallgatni, mert elvezethetnek a megoldásokhoz, és azokhoz a szerencsés szituációkhoz, amiknek köszönhetően sokkal szebb jövő teremthetsz magadnak. 

Ikrek 

A hétvégi újhold a nyilvános imázs és karrier szektorban zajlik, ami azt jelenti: minden lehetőség adott lesz a vágyaid megvalósításához. Jöhet az előléptetés, a fizetésemelés, az elismerés. Merj kérni, mert a napokban minden esély megvan arra, hogy meg is kapod, amire vágysz. Ezenfelül  bármit is terveztél a hétvégére, az sikerre van ítélve, szóval go, go, go!

Oroszlán

Ez a hétvége igazán szerencsés szitukat teremt neked Oroszlán, lehetőséget kínálva akár a teljes megújulásra. Végre megszabadulhatsz a gondjaidtól, és mindattól, ami visszatart az előrehaladásban. Közben kap egy kis löketet a szerelmi életed, ami szintén pozitív fejleményeken megy keresztül. A felerősödött megérzéseidnek hála pedig igazán kedvezően alakíthatod a karrieredet és a pénzügyeidet, szóval nincs számodra lehetetlen a napokban!