A március a meglepetések hónapja, különösen ennek a három csillagjegynek okoz majd megdöbbentő pillanatokat a tavasz első néhány napja!

Kos

Már egy ideje érezted, hogy az egyik legjobb barátnőd titkol előled valamit. Már-már azt gondoltad, hogy veled van baja, mert nem szoktad meg tőle, hogy pont neked nem mond el valamit. A napokban viszont kiderül, hogy egy szuper hírről van szó, amit elsőként veled oszt meg, és annak is megvan az oka, miért csak most áll elő vele!

Oroszlán

Egy ezeréves családi sztori lát napvilágot, amiről eddig fogalmad sem volt, sőt több rokonodnak sem. Először valószínűleg nagyon ledöbbensz tőle, aztán hogy elkezdesz utána járni, egyre több érdekességre bukkansz. Készülj, mert várhatóan napokig, sőt akár hetegkig a hatása alatt leszel a dolognak.

Vízöntő

Sajnos hatalmasat kell csalódnod egy olyan személyben, akiről azt gondoltad, hogy közel álltok egymáshoz. Kiderülhet, hogy egyáltalán nem áll ki melletted, sőt, kifejezetten hátráltat és keresztbe tesz neked a hátad mögött. Persze, ezt fájdalmas megélni, de gondolj úgy rá, hogy szerencse, hogy végre kiderült!