Neked is mesés napokat tartogat a március eleje? 3 csillagjegynek régóta nem voltak ennyire boldog napjai!

Bak

A jegyükben lévő hold, különösen a hét közepe táján, segít a Bakoknak megszabadulni a korlátozó gondolati mintáktól és hiedelmektől. Mostantól könnyebben elengeded magad, és ez hihetetlenül jót tesz neked, mint racionális, kontrollált embernek a változás érdekében. Most megtanulod, hogyha időnként lazítasz, semmi rossz nem történik, ez nem hiba. Hosszútávon ez csökkentheti benned a szorongást, és segíthet a jobb work-life balace elérésében. 

Vízöntő

A Vízöntők sok bátorítást és megerősítést kapnak a környezetüktől ezen a héten. A körülötted lévők értékelik az őszinteségedet és az önazonosságodat, és most profitálsz abból, ami néha úgy tűnik, hogy problémákat okoz: az a tény, hogy nem tudsz másképp cselekedni, mint ahogyan te jónak látod. Március első hetében láthatod majd, miért éri meg kitartani a hited mellett.

bika

A Bika az e heti békét és stabilitást felhasználhatja a majd a jövő héten is, átviheti a gyógyulásba. A lelkedben most sok dolog átrendeződik, és rendeződik is, ennek köszönhetően békét találsz. Viszont csak akkor léphetsz a lelki virágzás útjára, ha elég időt szánsz magadra és a fejlődésedre.

via