Neked is vannak olyan napjaid, amikor magad sem hiszed el, hogy ennyi jó dolog megtörténhet veled? 3 csillagjegy különösen ezt fogja érezni ezen a héten, rájuk ugyanis kacsint majd a szerencse!

Mérleg

A Mérlegek számára ez a hét maga a START gomb, sokak számára az újrakezdés időszaka jön. Teljes gőzzel előre mész ezen a héten, mert a Mars tökéletes együttállásban van a jegyeddel, és ez erőt és hatalmat ad. Talán úgy érzed, kicsit nehéz most feljönnöd a mélyről, de nem baj. Hidd el, hogy ha most sem adod fel, akkor minden eddigi munkád megtérül már. Támogat a Nap, a Merkúr és a Vénusz is, úgyhogy ragadd meg az alkalmat. 

Kos

A csillagok most igazán jót akarnak a Kosoknak, és a Merkúrt, a Vénuszt és a Marsot állítják melléjük. A három bolygó csodálatos, magával ragadó aurát biztosít, amellyel bármit elérhetsz, amire csak vágysz. A Mars is biztosítja számodra a különleges energiáját, ami a karizmáddal együtt, egyszerűen elképesztően jót tesz mindennek, amihez csak hozzáérsz ezen a héten.

Rák

A Rákok nagy várakozással tekinthetnek a hét közepére, hiszen szerdától a Nap a saját jegyükben jár, és ez egy nagy adag szerencsét tartogat számukra. A harmónia, a gyengédség és mindenekelőtt a szeretteiddel való mély kapcsolódás napjai következnek. A család, a barátok és a társas együttlétek állnak most a középpontban: a jó társaság és a hangulatos együttlétek feltöltenek és új erőt adnak.

via