Vasárnap zárult az ezévi Sztárbox két kiütéssel és egy pontozásos győzelemmel, így meglett a két férfi- és az egy női bajnok. Na de nemcsak Magyarországon létezik a Sztárbox...

Nemzetközi versennyel folytatódik a Sztárbox

Talán Berki Mazsi volt az első, aki arról beszélt, hogy a három győztes továbbjut, és hogy ő érdeklődik ez iránt a lehetőség iránt. Az egyik Reggeliben az hangzott el a héten, hogy egy 10 ország részvételével szerveződő bajnokságba jutott tovább a három bajnok, mert ezekben az országokban is van Sztárbox, így szerveződik egy nemzetközi döntő.

Aztán szintén a Reggeliben Brasch Bence folytatta azzal, hogy esze ágában sincs most abbahagyni a bokszolást, tehát úgy néz ki, ő szintén érdekelt lehet ebben a nemzetközi versenyben.

Elképesztő pénzdíj

Nos, természetesen a győztesek szép díjat-gázsit kaptak az RTL-től is, de ez a most következő, nemzetközi bajnokság szintén busás összeggel kecsegtet. Amint azt az ATV honlapja írja, Kovács Kokó István mondta el Bochkor Gábor műsorában, hogy itt milyen tétben játszanak majd a celeb kategória versenyzői. A fődíj

100 000 dollár,

azaz csaknem 35 millió forint lesz.

Vasárnap kerül majd adásba a teljes interjú egyébként, amiből az is kiderül, hogy már most előrehaladottak a tárgyalások a 2024-es évad potenciális résztvevőivel. A műsorba csak úgy tódulnak a sztárok, szóval nem lesz gond összeválogatni közülük 24-et, akik majd megmérkőzhetnek egymással a jövő év őszén a kamerák előtt három kategóriában-súlycsoportban.

Via