Ugyan Tóth Gabi azt ígérte a sajtó munkatársainak, hogy a gála után nyilatkozik majd, szó nélkül távozott.

Rájuk figyelt mindenki

Tóth Gabi és új párja, Papp Máté Bence az Inspiráló Nők Gálájára voltak hivatalosak, ahol a sztár fel is lépett az Átkozott nyár című dalával. A Blikknek egy a helyszínen jelenlévő vendég elmondta, mindenkit nagyon meglepett, hogy együtt érkeztek a vörös szőnyegre.

Szinte sokkoló volt, nem gondoltam, hogy azok után, amik a sajtóban megjelentek róluk, ilyen hamar együtt mutatkoznak egy ilyen eseményen. Nem sok időt tartózkodtak a fogadáson, s addig sem igen beszélgetett velük senki, pedig bőven volt ott olyan híresség, akivel jól ismerik egymást.

Tóth Gabi szó nélkül ment el

A beszámoló szerint, Tóth Gabi és Papp Máté Bence nem foglalkoztak a kíváncsi szempárokkal, és nem érdekelte őket, hogy minden lépésüket figyelik. 

Őket azonban ez nem zavarta, egymás társaságát is nagyon élvezték. Jól néztek ki együtt, elegánsak voltak, látszott, hogy egymáshoz öltöztek. Izzott köztük a levegő, többször bújtak összes és váltottak csókokat, de ügyeltek arra, hogy ezt csak kevesen lássák.

Mint kiderült, Tóth Gabi ígéretet tett arra, hogy a fellépés és a gála után nyilatkozik majd, de a produkciója után, észrevétlenül a hátsó kijáraton távozott a rendezvényről. 

via