Itt az ideje, hogy kicsit alaposabban megvizsgáld az aláírásod! Mit árulnak el rólad a gyorsan, általában rohanás közben megalkotott betűk?  Hidd el, sok mindent! Lássuk, a te aláírásod mit jelent! 

Teljes név

Tökéletesen megtaláltad az identitásod, tudod, hogy meddig érdemes a családot beengedni az életedbe. Független vagy, de őrzöd a hagyományokat, és fontosak a szeretteid. 

Aláhúzás

Ha az aláírásodban szerepel egy hosszú vonal, egy aláhúzás, az azt jelenti, hogy karrierista vagy. Fontos számodra az elismerés és a siker, hogy megmutasd másoknak, remek státuszod van.

Pont

Vannak, akik pontot tesznek az aláírásuk után vagy mellé, ám nem azért, mert az i igényelné. Ha te is ilyen vagy, akkor meglehetősen magabiztos vagy, és ismered az erősségeidet, tudod, mik az értékeid. 

Olvashatatlan

Ha olyan vagy akár egy orvos, és olvashatatlan az aláírásod, ami inkább egy firkára hasonlít, akkor baromi gyorsan pörög az agyad. Egyik feladatból a másikba vágódsz, szinte lehetetlen veled lépést tartani. Néha kicsit lassíts azért, mert túlhajtod magad!

Ferde

Nincs túl sok önbizalmad, magad sem találod még, melyik utat kellene követned. Nincs ezzel semmi baj, adj időt magadnak! Azonban soha ne kételkedj abban amit tudsz, soha ne kérdőjelezd meg, mennyit érsz.

via