A különféle képes személyiségtesztekkel könnyedén felfedezheted valamelyik rejtett tulajdonságod. Kiderítheted például, hogyan viseled a kritikát, vagy mit gondolnak rólad mások. Ezzel a teszttel pedig azt fedheted fel, mennyire látnak nyitottnak az ismerkedésnél.

Itt a személyiségteszt

Igazán egyszerűen elvégezheted a személyiségtesztet, nincs más dolgod, mint megnézni az alábbi képet, és kiválasztani azt a labdát, amelyik a legjobban tetszik. Ha sikerült, akkor máris mutatjuk a jellemzést. 

nyitottsag-szemelyiseg-2023
Valleyislelighting.net

Lila labda

Ha a lila strandlabdát választottad, akkor introvertált vagy, és inkább egyedül töltöd az időt. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy hiányzik belőled a képesség az ismerkedésre, hanem inkább azt, hogy a magányban is fel tudsz töltődni. 

Előnyben részesíted az egyedüllétet, ugyanakkor továbbra is vonzó és barátságos vagy az ismerkedésnél. Kezdetben visszatarthatod magad, de idővel és türelemmel megnyílsz. 

Zöld labda 

Ha a zöld strandlabdát választottad, akkor extrovertált vagy, és élvezed a másokkal való együttlétet. Gyakran nyersz energiát a társas interakciókból, és valószínűleg folyton beszélgetéseket folytatsz a körülöttek lévőkkel. Gyorsan barátkozol, és élvezed, ha sokféle környezetben vesznek körül az emberek.

Kék labda 

Ha a kék strandlabda ragadta meg a figyelmed, akkor ambivertált vagy, és mindkét típusból jellemzőek rád tulajdonságok. Jól érzed magad egyedül, de nem okoz gondot, ha társaságba kell menned. Szívesen beszélgetsz bárkivel, nagyszerűen megtalálod az egyensúlyt. Kényelmesen részt veszel a beszélgetésekben, de szívesen tartasz szünetet egy kis egyedüllétre.


Via