A TikTokot mostanában elárasztották a különböző képrejtvények és optikai illúziók, amikből kideríthetsz egy csomó mindent (állítólag) a személyiségedről, vágyaidról, intelligenciádról. A legfrissebb videó viszont egy kicsit más! A kép ugyanis egy üzenetet rejt, azt azonban a legtöbben nem látják.

Az egész TikTok ezen az optikai illúzión pörög

A kép egy halom sziklát ábrázol, amelyek között elvileg fellelhető egy felirat. Külön érdekesség, hogy a fotót a mesterséges intelligencia segítégével készítették.

@journey0111 There is a message in these rocks. Once you see it, you won't be able to unsee it. I couldn't see it until I blinked really fast while looking at it..some people say to squint your eyes. Comment "I see it" if you find it. #hiddenmessage #hiddenmessages #rocks #stones #game #whatdoesitsay #messageintherocks #messageinthestones #stoneswithamessage #rockswithamessage #rollingstones #rockpile #stonepiles #thestoneswillcryout #fyp #viral #viralvideo ♬ original sound - Journey

Egy pillanat alatt elterjedt a furcsa kép, a kommentekből pedig kiderül, hogy a legtöbben nem látnak semmit, vagy nagyon maximum egy keresztet. 

Az üzenet létezik!

Pedig a felirat tényleg ott van, amit ha nem is szúrod ki elsőre, biztosan látni fogod, ha gyorsan pislogsz, vagy hunyorogsz egy kicsit. Na megvan? Segítünk egy kicsit!

@mitchck Hidden message in the AI picture of rocks? What does it say? Revealed. THE STONES WILL CRY OUT. Reference to a passage in Luke in the Bible #thestoneswillcryout ♬ original sound - Mitch

A felirat tehát „The Stones will cry out”, ami egy bibliai idézet, méghozzá Lukács evangéliumából („Mondom nektek - felelte -, ha ezek elhallgatnak, a kövek fognak megszólalni”).

Via