Te mit látsz meg először ezen a képen? Akár hiszed, akár nem, de ez a személyiségteszt most elárulhatja a számodra, mi az a dolog, amitől a legjobban félsz a párkapcsolatodban. Persze most jogosan merülhet fel benned a kérdés, miért kellene ezt tudnod? Nos, ha tisztában vagy vele, mi az, ami miatt szorongsz a romantikus kapcsolataid alkalmával, akkor nagyobb eséllyel tudsz azon változtatni is. Szóval csekkold a képet és tudd meg, min parázol a leginkább. 

Íme a fotó: 

Ha a köpenyt viselő személyt láttad meg először 

Ha a köpenyes alakot szúrtad ki elsőként, akkor te feltehetően arról álmodozol, hogy erős kapcsolatot alakíts ki a szerelmeddel. Viszont közben valamiért attól félsz, hogy ez a személy megsebez, megbánt majd téged. A félelmeid néha már-már túl erősek, hiába biztosít téged a partnered arról, hogy csak téged imád. Próbáld meg őszintén vele megbeszélni a paráid, hátha együtt, közösen ki tudtok találni valami megoldást arra, hogy ez feloldódjon benned. 

Ha a fát vetted először észre 

Ha párkapcsolatban vagy hajlamos lehetsz alárendelni magad a másik félnek, még akkor is, ha ő egyébként semmi ilyesmit nem vár el tőled. Ha szerelmes vagy, teljesen megfeledkezel magadról, csak a másikért élsz, viszont egy ponton úgy érzed, elveszel, nincs énidőt. A legnagyobb félelmed, hogy lesz-e még lehetőséged kizárólag magadra időt szánni. Tudnod kell, hogy egy párkapcsolat nem arról szól, hogy akkor 0-24 folymatosan együtt vagytok. Ha valaki igazán szeret téged, akkor megérti, hogy néha szükséged van egyedüllétre is. Fontos, hogy legyen mindkettőtöknek éndideje, hiszen egy kapcsolat csak akkor működik jól, ha magatokkal is rendben vagytok, ehhez pedig törődés is kell. Igen, törődés saját magaddal. 

Ha a holdat szúrtad ki 

Ha a holdat vetted először észre, akkor valószínűleg te már egy kapcsolat elején azon aggódsz, hogy mi lesz később. Azon kattog az agyad, mennyire fog fájni, ha mindez véget ér, ezekkel a mérgező gondolatokkal pedig szinte az őrületbe kergeted saját magad. Néha pont ezért bele sem mész egy kapcsolatba, nehogy sérülj a végén. Ne engedd, hogy ezek a negatív gondolatok átvegyék feletted az irányítást, hiszen nem tudhatod, milyen lesz egy kapcsolat alakulása, ha pedig meg sem próbálod, akkor az is lehet, hogy elszalasztasz valami olyat, ami boldogsággal teli lehetett volna. 

(via)