Néha a legapróbb dolgok mondják a legtöbbet, például az, hogyan írod az X-et. Ez a személyiségteszt ebből indul ki.

Te hogy írod az X-et?

Nézd meg, te melyik vonalat melyik irányba húzod alapvetően, majd fejtsd meg, ez pontosan mit jelent. Nyolc opció is van, lássuk, rád melyik a leginkább jellemző.

Első X

Fejlődni szeretnél az életben, neked egyáltalán nem opció, hogy egyhelyben toporogj. Mindig előre tekintesz, megállíthatatlan vagy.

Második X

Egyetlen vágyad van, hogy végre magad mögött hagyd a múltadat. Kicsit még dolgozni kell a lelki oldalán, de már közel vagy hozzá.

Harmadik X

Igazi lázadó vagy, neked aztán senki nem parancsol. Kifejezetten rossz néven veszed, ha valaki tanácsokat szeretne neked osztogatni. A te életedben te diktálsz.

Negyedik X

Mindig motivált vagy és lelkes, mert úgy érzed, csak annyi dolgod van, hogy megpróbáld elérni a céljaidat, az eredmények pedig jönnek is a belefektetett munkával.

Ötödik X

A saját szabályaid szerint élsz, nem szereted, ha bárki beleszól a dolgaidba, vagy akár csak a véleményét fejezi ki. A felelősséget is vállalod, inkább a saját belátásod szerint döntve buksz el, mint hogy más miatt érjen kár.

hatodik X

Igazi trendteremtő vagy, sokaknak a példaképe. Ezt tudod is magadról, ezért mindig magabiztos vagy és kicsattansz az önbizalomtól.

Hetedik X

Ritkán térsz el a normáktól, szerinted mindennek az alapja a szabálykövetés. Nem szereted a spontán dolgokat, csak amikor előre látod, miből mi következik.

Nyolcadik X

Szereted a feladatokat, a felelősséget, te minden hónapban a top dolgozó vagy. Ha valamit rád bíznak, az tutira gyorsan elkészül, de néha szusszannod is kellene kicsit. 

via