Mondjuk nagy eséllyel ezek a termékek itthon még nem elérhetők, de az Aldi már megint egy nagy dobással állt elő, ezúttal sminkcuccok filléres verzióját dobta piacra. 

Filléres verzió 

Ahogyan arról már mi is többször írtunk az Aldi szépségápolási részlege egyre nagyobb népszerűségnek örvend, az áruház által forgalmazott termékekeről pedig az utóbbi időben kiderült, hogy a márkás cuccoc filléres verziói nem csak pénztárcabarátak, de minőségiek is. A L'oreal Elvive termékcsaládjához hasonló samponjukért például odáig vannak a rajongók, de a Tom Ford parmüföt idéző illat is hamar a vásárlók kedvence lett. A Paula's Choice márkához kísértetiesen hasonló BHA tonik pedig szintén nagy sláger. Ezúttal pedig egy YSL korrektorra nagyon hasonlító termék került fel a polcokra, de egy márkás ajakfény filléres verziója is már kapható. 

Hihetetlen árak

Nagy-Britanniában szeptember 8-án országszerte frissült az Aldi szépségápolási termékeinek kínálata, mostantól egy YSL korrektorra nagyon emlékeztető terméket is beszerezhetnek majd a beauty-fanok. Az eredeti termék 29 fontba, azaz közel 13 ezer forintba kerül, ezzel szemben az Aldi által kínált változat cuspán 4 fontos, vagyis nincs 2000 forint.

Szuper összetevők 

Ha pedig mindez nem lenne elegendő az újdonságok között megtalálható a Lacura Collagen Lip Oil is, ami a megszólalásig olyan, mint a Charlotte Tilbury által készített Magic Lip Oil. Mi a különbség? Nos, utóbbit 28 fontért, tehát több mint 12 ezer forintért árultják, az Aldi terméke azonban csak 3 fontba, vagyis alig 1000 forintba kerül. A filléres termék ráadásul szuper összetevőket tartalmaz: kollagén, shea vaj és E-vitamin is található benne. A baj csak az, hogy ezek a termékek itthon még nem elérhetők, szóval, ha van Angliában élő ismerősöd, akkor küldd el gyorsan az Aldiba. 😃

(via)