Te is olyan ember vagy, aki imádja időről időre feldobni a frizuráját? Lehet, hogy a bixie hajvágást pont neked találták ki. Ez most a legmenőbb trend, amit mindenki ki akar próbálni. 😍

Ez a bixie hajvágás

A bixie hajvágás a pixie cut és a klasszikus bob együtt. Tehát egy hosszabb rövidebb frizura. A nevét is a pixie és a bob kombinációjából kapta. Menő, ugye? Ez a trendi frizura a hétköznapokban és az elegáns alkalmakkor is megállja a helyét. Mutatjuk, hogyan! 

Ezért jó a két stílust ötvözni

A pixie cut és a klasszikus bob kombinációja lehetővé teszi a megjelenés testreszabását az arcodhoz és a személyes stílusodhoz. Arról nem is beszélve, hogy ha még soha nem vágtad állig érőnél rövidebbre a hajad, az egy kicsit kevésbé félelmetes lehet, így legalább akkor kevésbé drasztikus lenne a változás.

Egy bixie-frizura valóban beszél a személyiségedről anélkül, hogy egy szót is szólnál. Szórakoztató, sokoldalú, és testreszabható az arcvonásaidhoz

– mondta el a véleményét April Peele fodrász.

Ez teszi különlegessé

A bixie tökéletes választás azoknak az embereknek, akik imádják a szabadságot, hiszen kevés olyan hajtrend van, ami ennyire lehetővé tenné a variálást. Ez a frizura azonban arcformától, személyiségtől és hajtípustól függően változik. A vékony szálú hajú embereknek szintén remek döntés, hiszen hatalmas változást jelenthet a megjelenésükben a bixie frizura kipróbálása.

Így viselik a sztárok

Taylor Hill modell 2023 szeptemberében döntött úgy, hogy megszabadul a hosszú tincseitől, és bevállalja a bixie hajvágást. Nos, szerintünk semmi oka megbánni, mert csodásan áll neki! 

Florence Pugh pedig még 2022-ben mutatta meg a bixie frizuráját, amikor a Velencei Filmfesztiválon tündökölt. A színésznő azonban azóta még rövidebb frizurát vágatott magának.

Hailey Bieber pedig az a celeb, akinek minden hajszín és hajtrend jól áll. A népszerű modell az egyenes bixie mellett tette le a voksát, és lássuk be, hogy remek döntés volt! 

Via