A körömtrendek folyton változnak, és szinte hetente jelennek meg újdonságok. Az olyan népszerű celebek, mint mondjuk Selena Gomez az összeset ki is próbálják. Most egy olyan manikűrt hoztunk, amiért ő is rajong, amit megértünk! 

Ezért népszerűek a csokoládé körmök 

A barna korábban is népszerűnek számított a körömszínek között, de az utóbbi időben tényleg nagy trenddé vált. Az elmúlt időszakban a #brownnailpolish tag 4,6 millió megtekintést gyűjtött össze a TikTokon, szóval mondhatjuk, hogy ez vált a legnépszerűbb árnyalattá. 

De nem a sima, egyszerű barnáról van szó, mivel a csokoládéra hasonlító árnyalatok hódították meg a legtrendibb csajokat. A semleges, letisztult tónusok olyanok, mint a latte, vagyis minimalisták és elegánsak, így jól passzolnak például a clean girl stílushoz. 

A barna körömlakk nagyon stílusos, visszaadja a karamell, a tejkaramell és a csokoládé gazdag árnyalatait

- mondta korábban Juanita Huber-Millet, a Townhouse alapítója. Elárulta, hogy a barna ebben az esetben is eleganciát sugall, éppúgy, mint az öltözködésben, emiatt is imádják annyian. 

Selena Gomez például rajong a trendért, de az utóbbi időben más hírességek is megjelentek már barna körmökkel. A krémes, csokoládéra hasonlító árnyalatokkal nem tévedhetsz, hiszen minden szetthez eleganciát, ragyogást adnak. 


Via