Vékonyszálú a hajad és csak irigykedve nézed a dús hajú társaid mesés copfjait? Nyugi, nem kell neked sem mellőznöd ezt a hajviseletet, ugyanis ennek a szuper trükknek a segítségével neked is dúsabb hatású lehet a lófarkad. Íme! 

Egyszerű, de nagyszerű 

Az egész végtelenül egyszerű és mivel annyira triviális valósznílűeg eddig eszedbe sem jutott, hogy bevesd. Szóval a dúsabb hatás érdekében köss dupla lófarkat. Bizony, jól olvasod. Válaszd két részre a hajad és copfozd egyszer be alul. A fennmaradó hajat szintén kösd lófarokba és a kettőt engedd egymásra. Voila! Kész is! Mivel az felső copf fedésében lesz az alsó, ezért optikailag úgy fog tűnni, mintha csak egy lófarkad lenne, emaitt pedig a hatás is sokkal teltebb lesz, sőt úgy fog tűnni, mintha hajad is hosszabb lenne. 

Önbizalom tunning

Ez egy nagyon egyszerű praktika, viszont az önbizalmad alaposan feltunnigolhatja. A vékonyszálú hajú lányok sokszor érzik magukat rosszul, mert azt gondolják kevés olyan frizura van, ami jól állhat nekik, pedig ez nem igaz, csak egy kis fantáziára van szükség a kivitelezéshez. 

Ez a lófarkas tippet mutatjuk fotókon is

Háromszorozd 

Sőt, a fenti megoldást felturbózhatod, és csinálhatsz magadnak három lófarkat is. Persze ez egy még extrább megoldás, de a végeredmény hidd el, valami hihetetlenül mesés lesz. 

Nézd csak 

Csak kreatívan 

Szóval ne ess kétségbe csak azért, mert vékonyszálú a hajad. A neten számos csúcs alternatívára bukkanhatsz, amik segítenek neked abban, hogy a lehető legtöbbet hozd ki hajadból. Na, a lófarkas trükköt mikor próbálod ki? 😉

(via)