Az eper vörös haj néhány évvel ezelőtt már nagy népszerűségnek örvendett, de úgy tűnik, hogy 2024-ben ismét visszatér. Ez a különleges hajszín többféle árnyalatban és tónusban elkészíthető a rézszíntől a napmosta szőkéig. Most megmutatjuk, hogyan viselik a kedvenc sztárjaink. 

Blake Lively

Blake Lively először 2011-ben döntött az eper vörös haj mellett. A színésznő arcához rendkívül jól passzol ez a hajszín a tónusok egyensúlya miatt. Blake bőrének természetes színei és tónusai nagy hangsúlyt kapnak, habár ez az árnyalat sokszor már majdnem inkább cseresznye, mint eper. 

Shutterstock

Emma Stone

Emma Stone a természetes szőke hajszínét általában mindig sötétvöröses-narancssárgaként viseli, és ez a szín remekül áll neki. A fodrászok is úgy gondolják, hogy Emma bőréhez a középső árnyalatok a legjobbak.

Getty Images/Victor Boyko

Sadie Sink

Sadie Sink természetes vörös haja az ikonikus vörös haj megtestesítője – nem túl pigmentált és nem túl világos, és ez az árnyalat kifogástalanul működik a bőrével.

Getty Images/Jeff Kravitz

Zendaya

Zendaya egyedülálló eper vörös haja egy kicsit titokzatos, de nagyon szexi. A színésznő először 2018-ban lepett meg mindenki a rövid bob frizurájával a Met-gálán. Neked bejött az átalakulása?

Getty Images/Theo Wargo

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney 2022 tavaszán állt be a sorba, és mutatta meg magát egy nyilvános eseményen az eper vörös hajával. Az Eufória sztárja elképesztően gyönyörű, de nagyon meglepő volt ezzel a hajszínnel látni a szőke után. Az eredmény azonban fantasztikus lett. 🤩

Getty Images/Frazer Harrison

Via