Katalin hercegné haja mindig tökéletes, de ezt nem a szerencsének, hanem a fodrászának köszönheti. Az egyszerűbb eseményekre sokszor egyedül készül el, de a fontosabb rendezvényeken sminkes és fodrász segíti a készülődését

Így készül Katalin hercegné haja

A walesi hercegné legtöbbször kiengedett hajat visel, a tincsei pedig szinte mindig enyhén hullámosak. Nem túl merevek, teljesen természetes hatásúak. Ettől függetlenül a frizurája mindig tökéletesen tart, nem számít, hogy fúj a szél, vagy párás az idő.

Richard Ward, aki korábban Katalin hercegné fodrásza volt, a This Morning című műsorban mesélt, és elárulta, hogy milyen technikával készül a hercegné haja. Azzal kezdte, hogy elárulta, mindig hajvasalót használt a hullámosításhoz. Mivel fontos a hajformázó, ezért legtöbbször prémium hajvasalóval készítette el Katalin hercegné haját. 

Ha adhatnék mindenkinek egy tippet, az lenne, hogy próbáld meg először a lehető legjobban megszárítani a hajad, és utána használd a hajvasalót. Sokszor az a hiba, hogy durván szárítják az emberek a hajukat, göndörödik, és száll mindenhova. Ezután rángatják a hajvasalójukat a hajukon, ami károsítja.

A fodrász elárulta, hogy elsőként beszárította Katalin hercegné haját, majd megfelelő hővédelemmel látta el, hogy a tincsek ne károsodjanak. Mindig fenn fogta meg a tincset, majd elcsavarta a hajvasalót 180 fokkal, és egyszerűen végighúzta. 

Minél gyorsabban húzod át a hajvasalót a hajon, annál lazább, minél lassabban húzod át, annál feszesebb a göndörség. 

Richard az új frizurájáról is elárult pár titkot, az új vágását főként szárítással készítik, a lényeg ebben az esetben a körkefe mérete. 


Via