Ez tényleg nem volt szándékos: a Buckingham-palota közzétette, hogy Katalin hercegné mit tervez karácsony előtt. 

Véletlenül írták meg a programot

Véletlenül hozzáadtak egy találkozót a Buckingham-palota nyilvános naptárához, amelyből kiderült, hogy a 41 éves walesi hercegnének milyen tervei vannak az ünnep előtt. 

A királyi család naptárját is megtalálhatjuk a Buckingham-palota oldalán, ahol most egy különleges programot is találtak a szemfüles rajongók, amelyet eddig nem kellett volna publikussá tenni. 

Katalin hercegé ugyanis Richarddal, Gloucester hercegével,  és Birgitte-tel, Gloucester hercegnőjével találkozik majd, ám ennek a találkozásnak még nem volt meg a hivatalos bejelentése.

Katalin hercegné nagy dologra készül

Mi több, a hercegi pár nem csak egy szimpla találkozóra jön, a hírek szerint ugyanis, Gloucester hercege és hercegnője részt vesznek a walesi hercegné által a londoni Westminster Abbeyben tartott énekes istentiszteleten.

Ez megerősíti, hogy az elmúlt két évhez hasonlóan, Katalin hercegné ismét szervez egy különleges istentiszteletet, amelyen karácsonyi dalokat fognak énekelni.

Az ünnepség helyszínét is nyilvánosságra hozták: a koncert a londoni Westminster Apátságban lesz karácsony előtt, december 8-án. Így volt ez a korábbi években is: 2021-ben szintén december 8-án tartották Katalin hercegné karácsonyi koncertjét. Vilmos herceg felesége akkor zongorázott egyébként először nyilvánosan.

via