A karácsonyi ünnepek közeledtével egyre többen akarnak maguknak dús és göndör hajat, amit azonban sokan meg sem próbálnak valósítani azért, mert nincsenek több százezres hajsütőik. Hidd el, a tökéletesen szép, hullámos hajhoz nem is kellenek drága gépek! Egy tiktoker ugyanis rájött a következő filléres trükkre, ami azóta annyira elterjedt a neten, hogy azóta mindenki csak így göndöríti a haját! A legjobb pedig az benne, hogy semmit sem kell venned hozzá, mert otthon tutira van hozzá mindened, ami kell!

Mindenki ezzel a trükkel göndöríti a haját

Kenna McClellan beauty influencer és TikTok-felhasználó szerint butaság drága pénzeket költeni hajsütővasakra, mert fillérekből is be lehet göndöríteni azt — ráadásul egyszerűen, gyorsan és tartósan, úgy, hogy még a hajszálakat se rongálja! Vajon mi lehet a trükkje?

Mielőtt elkezded, szükséged lesz egy csomag műanyag zacskóra (konyharuhára), egy pár hajgumira, két hajcsatra. Ezek után kezdődhet is a hajgöndörítéses buli! 
  1. A trükk annyi, hogy a csajszi kifésüli és elválasztja a haját, felül rögzíti azokat egy-egy hajcsattal, majd hengereket formál a műanyagzacskókból és odacsípteti azokat.

  2. Ha ez megvan, akkor a műanyagzacskók köré fonja a haját. Jól olvastad! Az egészet fond be, a végét pedig rögzítsd egy-egy hajgumival.

  3. Már kész is az egész! Menj el aludni, másnap reggel pedig olyan csodálatosan hullámos lesz a hajad, hogy nem fogsz hinni a szemednek. A trükkben ráadásul az a jó, hogy nem kell szárítani a hajat, így a hő nem fogja roncsolni a hajkoronádat!

Mutatjuk is a videót a filléres hajgöndörítő trükkről! 

@kennarwood I was very surprised how much I liked these ones😂 I have the tutorial pinned on how I do this method of heatless curl!! #heatlesscurls #plasticbagcurls #heatlesshair #leggingcurls ♬ Dream Lover - Bobby Darin

Via