Mivel a TikTok és az Instagram számos szépségtrend fő forrásává vált, nem ritka, hogy ezekről a platformokról jönnek a legjobb beauty hack-ek. Most éppen Kylie Jenner ötlete ment hatalmasat. 

Kylie Jenner ötletéért rajong az internet

Kylie Jenner imádja a saját sminkmárkáját promózni, nem ritka, hogy azok felhasználásával készíti el a sminkjét. Most a Glow Balm Cream Blusher termékkel csinált egy olyan sminktrükköt, ami konkrétan éveket fiatalított rajta, na meg azokon, akik kipróbálták. 

A babarózsaszín Doin The Most árnyalatú pirosítóját ugyanis a szeme alá vitte fel, ez pedig annyira üde hatást kölcsönzött a tekintetének, hogy sokkal frissebb és fiatalosabb lett az összhatás, mintha mondjuk egy fehérszínű korrektorral, vagy a baking technikával dolgozott volna. 

A beauty trükk pillanatok alatt virálissá vált, és többezer rajongója próbálta ki otthon is, ami Kylie Jennernek annyira jól állt!

A hideg pink a trend

A coldpink irányzat, azaz a hideg rózsaszín árnyalatok használata az arcon mostanában nagyon népszerű, ugyanis friss, üde megjelenést biztosít, ha a hideg árnyalatot az orrnyergen, a szem alatt is használják, ne csupán az orcákon. 

Légies, könnyű, nem tolakodó, mégis bájos finish-t nyújt, ha valaki a pirosítóra építi a hétköznapi sminket. És most pedig mint kiderült, még éveket fiatalít is az emberen! Ugye, mennyire zseniális?

via