Biztosan te is imádod a lágy, virágos, rózsás parfümöket, melyeknek a viselésétől úgy érezheted magad, mintha egy valódi hercegnő lennél. Bár nem kifejezetten számítanak téli illatnak, közeledik a tavasz, így ezeket a virágos variációkat neked is ki kell próbálnod.

Chanel Coco Noir

A Chanel parfümje időtálló és egy igazi klasszikus, amiért a nők a ’80-as évek óta rajonganak. A főbb jegyeket a rózsa, a pacsuli és a bergamott alkotják. Az erősebb jegyeket a rózsa finomítja, ami eleinte lágyan jelenik meg, de a nap végére szinte csakis ezt fogod magadon érezni. 

Miss Dior Rose N’Roses

Régóta kedvencnek számít a nők körében a Dior Miss Dior nevű illata. Ez a parfüm annak a továbbfejlesztett, virágosabb, rózsásabb verziója. A főbb jegyeit a mandarin, bergamott, muskátli, fehér pézsma és természetesen a damaszkuszi rózsa alkotják. Egy nagyon rózsás, kellemes parfüm, viszont nem túl édes, erről a benne található fű gondoskodik, így kellően visszafogott, mégis csábító. 

Jo Malone London Velvet Rose & Oud

Ha rajongsz a Jo Malone parfümökért, akkor nem vagy egyedül. A különleges elegyek minden napodat varázslatossá teszik. Ebben a parfümben a szegfűszeg és a damaszkuszi rózsa keveredik, emellett megtalálható benne az oud. Az összetevők remekül kiegészítik egymást, felerősítik a rózsa illatát, így azt egész nap érezni fogod. 


Via