Nem sok hasznát vették a divatlapok a színes fényképezés által nyújtott lehetőségeknek az utóbbi évtizedekben, hiszen évek óta a fekete-fehér szettek a legtrendibbek – és a manikűr miért ne adhatná vissza ugyanezt a stílust? A Bustle összeállítása szerint ezek most a legmenőbb fekete-fehér körmök.

Gwen Stefani pepitában

Gwen Stefani akkora rajongója például a sakktáblamintának, hogy egy komplett szettet szentelt neki a The Voice-ban, ahol ugye évek óta zsűritag. És ilyenkor nagyon is számítanak az olyan apróbbnak tűnő részletek, mint a köröm vagy mondjuk a masni a hajban.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

A következő beauty-influenszer maga is bevallja, hogy a nemmondjukmeghányéves Gwen Stefani körmei inspirálták őt. (De megmondjuk.) Nézd csak, hogy Nadia Ornailas merre vitte tovább az ötletet...!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadia OrNAILas🔥 (@nailqueennadia)

Lehet keverni is

Persze nem kell feltétlenül mindennek pepitának lennie, szintén nagyon jól néz ki a fekete-fehér kockás minta más mintákkal keverve. Az alábbi tiktoker egy remek példát mutat: a három pepita körmén eltérő méretűek a négyzetek, és a maradék két körmén pedig éppen aktuális halloweenes díszítés van.

Ugyanez, de színesben

És persze nem csak fekete-fehérben néz ez ki jól attól még, hogy éppen ez a kombó a legtrendibb. Ha egy picit újítani szeretnél, működik ez a kockás trend színesben is, amint azt az alábbi TikTok-videó bizonyítja.

@nailsbykerstin Obsessed with these checkered nails 🥵🏁 #nails ♬ Levitating (feat. DaBaby) - Dua Lipa

A trippy verzió

És a végére egy személyes kedvenc, ami, hát fogalmazzunk így, optikai csalódást csinál a fekete-fehér kockás mintából. Úgy látod, mintha rosszul látnád, ennek az otthoni elkészítéséhez aztán tényleg kell kézügyesség!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Via