Az Artistry Studio™ éppen ezekre az igényekre alapozva egy új, átfogó bőrápoló termékcsaládot mutat be, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy a bőrt reggeltől estig a legjobb formában tartsa. Az új Artistry Studio™ termékcsalád azonnal tisztítja és hidratálja a bőrt, miközben egészéges ragyogást kölcsönöz neki. Sőt, a termékcsalád egy-egy tagja olyan speciális igényre ad megoldást, mint a mitesszerek eltüntetése, a pórusok méretének csökkentése, a bőrtónus javítása és azonnali ragyogás biztosítása. A fiatalok elvárásaihoz igazodva ezek a termékek kiszerelésüknek köszönhetően könnyen alkalmazhatók útközben is, a nap bármely szakában. 

Az okos, multifunkciós összetételnek köszönhetően minden termék a megnyugtató Zen és a frissítő Energia keverékét tartalmazza, amely tökéletes duója a két célt is szolgáló termékeknek. Az Artistry Studio™ bőrápolási termékcsalád egyszerre nyugtatja és energizálja a bőrt: ez a kettős funkció jellemzi az összes terméket, így az aktív mindennapok során időt spórolhatunk velük. 

Az Artistry™ Clean irányelvek szerinti vegán összetevők, tiszta és biztonságos alkotóelemek, továbbfejlesztett gyártási folyamatok és még sok más jellemzi az új Artistry Studio™ bőrápolási termékeket*. Egyik terméket sem tesztelték állatokon. Személyre szabott megoldást nyújtanak a bőrnek, az egészséges szépség jegyében. Az Artistry™ termékekkel a szépség többé nem lesz választás, vagy kompromisszum kérdése. 

Az új Artistry Studio™ termékcsalád minden eleme a nyugtató Zen- és az élénkítő Energia-összetevőit egyesítő új szépségápolási koncepción alapul, amely kiegyensúlyozottá teszi bőrünket.

Kombinált tisztító és hámlasztó hatás egyetlen termékben. Érzékeny bőrre is alkalmas, megszabadítja az eltömődött pórusoktól, a felesleges zsírtól, miközben javítja a bőr simaságát, egyenletes tónusát és textúráját. Emellett tökéletes a smink maradványainak eltávolítására is.

●      Zen: az aloe vera, a bőr „titkos szövetségese”, mely hűsít és új életre kelt.

●      Energia: a bambusz szemcsék, melyek természetes fényesítő tulajdonságaikkal és hámlasztó hatásukkal fokozzák a bőr ragyogását.


Arctisztító és Hámlasztó krém az Artistry Studiotól Artistry Studio™ Arctisztító + Hámlasztó  7900 Ft Vásárlás

Ezzel a könnyű szérum-géllel pótolhatod a bőröd nedvességtartalmát és kiemelheted a ragyogását! Puha és nyugodt érzést hagy a bőrön, hidratálja és felfrissíti azt. Innovatív 3D Care technológiával készült - ez az ELSŐ többszörös hatású ampullás szérum az Artistry™ márka kínálatában.

●      Zen: a homoktövis természetes nyugtató hatást biztosít az igénybevett bőr számára.

●      Energia: a kumkvat-kivonat kapszulába zárt gyöngyei hidratálnak, azonnali ragyogást biztosítanak, és életre keltik a bőrt.

Artistry Studio™ Ragyogást fokozó + Hidratáló Ampulla Artistry Studio™ Ragyogást fokozó + Hidratáló Ampulla  10.000 Ft Vásárlás

Szeretnéd a napot friss, tiszta bőrrel indítani? Ez a termék normál és zsíros bőrre egyaránt használható, hatékony az arcot érő szennyeződésekkel szemben, segít megelőzni a mitesszerek kialakulását, tökéletes a bőr és a pórusok felfrissítésére egyetlen lépésben. 

●      Zen: a rózsa és az orgona virágos keveréke természetesen nyugtatja és hidratálja a bőrt.

●      Energia: az 1%-os szalicilsav lágyan hámlasztja és ragyogóvá teszi a bőrt.  

Artistry Studio™ Bőrhiba elleni tonik + Pórusfrissítő Artistry Studio™ Bőrhiba elleni tonik + Pórusfrissítő 8100 Ft Vásárlás

Buliba készülsz este, és alig van időd? A szemtapasz szérummal átitatott gél szemmaszkjai hűsítő hatást biztosítanak, csökkentik a puffadást, hasonlóan egy kiadós alváshoz. 

●      Zen: a tengeri alga vitaminokban gazdag és megtartja a nedvességet.

●      Energia: az alga magas antioxidáns-tartalmú és kisimítja a fáradt megjelenést.

Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz Artistry Studio™ Puffadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz  11.600 Ft Vásárlás

Jól jönne egy szuper gél, ami azonnal hat, segít kezelni a bőrhibákat, és megelőzi a pattanásokat? Ez a gél a titkos megoldás, amely tökéletes a bőrhibák kezeléséhez. Anélkül tisztítja a bőrt, hogy kiszárítaná, hozzájárul a kipirosodás csökkentéséhez és elhalványítja a bőrhibákat.

●      Zen: az orgona-kivonat nyugtatja a bőrt, megelőzi a kipirosodást és a gyulladást, miközben kiegyensúlyozza a fénylő, zsíros bőrt.

●      Energia: a 2%-os szalicilsav segít elrejteni a nem kívánt nyomokat, és a pórusokba beszivárogva felveszi a harcot a bőrhibákkal.

product Artistry Studio™ Bőrhibakezelő + Tisztító gél  8000 Ft Vásárlás

Még több szépségápolási tanácsért és termékért látogasd meg az Amway oldalát!

Az Energia és a Zen összetevők nyertes kombinációja tehát a titka annak, hogy választ adjunk a fiatal generációk igényeire: egy egyszerűbb és gyorsabb szépségápolási rutin, amely felfedi mindannyiunk igazi szépségét!

***

Az Artistry™-ról

Az Artistry™ az egyetlen szépségápolási márka, amely mögött a világ első számú növényi alapú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája áll (Forrás: GlobalData Retail 2020). Az Artistry™ termékek a táplálkozás, a wellness és a szépségápolás területén szerzett 145 éves tapasztalatot a legmodernebb bőrgyógyászati tudománnyal és a növényi alapú fitotápanyagokkal ötvözik annak érdekében, hogy minden egyedi igényt kielégítsenek.

Az egészséges szépség egyben tiszta szépség is, ennek jegyében minden meglevő és jövőbeli Artistry™ terméket az Artistry™ Clean Iránylevek szerint alakítanak ki, vegán* formulákkal, tiszta, biztonságos összetevőkkel, fejlett gyártási folyamatokkal és számos további jellemzővel. Az Artistry™ termékekkel a szépségnek többé nem kell választásnak vagy kompromisszumnak lennie. Az Artistry™ termékeket az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmazzák világszerte több mint 50 országban és térségben.

   *Az Artistry Studio™ Puggadtságcsökkentő + Világosító szemtapasz kivételt képez a Vegán regisztráció és az Artistry™ Clean követelményei alól.   

Az Amway-ről

Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a weboldalra.