Ha imádod a koktélokat, akkor van egy szuper hírünk, mivel a Cosmopolitannal most koktélkészítő szettet nyerhetsz! A profi kellékkel szuper italokat készíthetsz, amit a BFF-ed is imádni fog!

Készülj a Cosmopolitannal életed legnagyobb bulijára 

Közeledik a Cosmo Y2K Party, ami az év egyik legbulisabb estéje lesz. Egész este a 2000-es évek ikonikus dalai szólnak majd, így garantáltan maxon lesz a hangulat. Ha szeretnéd még tovább fokozni a hangulatot, és pár finom koktéllal hangolódni, akkor van egy szuper hírünk, mivel Schweppes koktélkészítő szettet nyerhetsz a Cosmoval

A Schweppes története több mint 240 évre nyúlik vissza. A legrégebbi üdítőital-márka megszületését egy genfi óragyártónak, Johann Jacob Schweppe-nek köszönheti, aki 1783-ban szabadalmaztatta szénsavas üdítőjét. Miután a cég székhelye átkerült Londonba, a brit királyi palota hivatalos üdítőbeszállítójává vált, és az 1851-ben megrendezett londoni világkiállítás hivatalos italává választották. 

A Schweppes különleges ízeiben alapítójának kísérletező attitűdje köszön vissza. Ebből a hozzáállásból született, a tavaly óta kapható édesen keserű Pink Tonic, amely piros bogyós gyümölcsök zamatával és valódi kinin kivonattal készül. De mi az a kinin? Nem más, mint a kínafa kérgéből kivont anyag, amelyet a 17. századtól a malária kezelésére használtak. Az italokba kevert kinin kesernyés aromáját vízzel és cukorral ellensúlyozták, létrehozva a tonikot, majd később ráleltek a tökéletes társára, a ginre. A gin-tonik jól frissíthető különböző fűszerekkel – mint a szálas chili, a rózsabors vagy a kardamom -, de ha valami igazán friss koktélra vágysz, keverd a gyümölcsös Pink Tonic-kal. 

Ha szeretnéd megnyerni, nincs más dolgod, mint válaszolni a kvízkérdésekre. A helyesen válaszolók között 3 db Schweppes koktélkészítő szettet sorsolunk ki, amelyben a Pink gin-tonic alapozó csomag mellett egy tálca Pink Tonic is található.

A nyereményjáték részleteiről itt olvashatsz bővebben