Különleges partyval indította el a Cosmopolitan magazin az évet, mivel megrendeztük az év legőrültebb farsangi buliját. A menő időutazásra nagyon sokan eljöttetek, az Alteregoban pedig szó szerint pezsgett a hangulat! 

Maximumon pörgött a hangulat a Cosmopolitan Y2K buliján

Csütörtökön este volt az év legőrültebb farsangi bulija, amit az Alteregoban rendeztünk meg. A téma a Y2K volt, vagyis a 2000-es évek, így egész este a legmenőbb bulizenék szóltak, és nagyon sokan az évtizednek megfelelő szettben érkeztek. Menő csípőgatyákból, őrült kiegészítőkből nem volt hiány! 

cosmopolitan-y2k-2024
Fotó: Rácz Tamás

Az est házigazdája Lady Dömper volt, aki csak fokozta az eleve szuper hangulatot. Éjfélkor pedig egy igazán különleges drag queen show pörgette tovább az estét, Betty Blue, Mary Lou, Lady Dömper, Giselle, Miasma és Cielle Ferreira különleges produkciókkal szórakoztattak mindenkit. 

Az egyórás drag show után Lady Dömper díjazta a legjobb Y2K jelmezeket, az előadok ezután elvegyültek a közönséggel, és egyetlen szelfire sem mondtak nemet! 

cosmopolitan-y2k-2024
Fotó: Rácz Tamás

Rengeteg influenszer is velünk bulizott, ott volt Balogh Eleni, Strausz Laura, Buzás Andris, Kemény Zsófi, Klausz Niki, Csecse Attila, Nagy Emma, Stumpf Patrik, Makk Adrienn, Nyáry Luca, és még sokan mások.

Egészén hajnali 4-ig pörgött a buli, és teljesen érezhető volt a 2000-es évek vibe-ja. A legtöbben Y2K szettekben buliztatok, így tényleg olyan volt, mintha egy 20 évvel ezelőtti partyba csöppentünk volna.

cosmopolitan-2024
Fotó: Rácz Tamás

Természetesen nincs Y2K party szuper zenék nélkül, a nagyteremben a legnépszerűbb világslágerek szóltak, rengeteg buliztatok Christina Aguilera és az ’N Sync dalaira. Eközben a kisteremben 2000-es évek magyar bulislágerei dobták fel a hangulatot

cosmopolitan-y2k-2024
Fotó: Rácz Tamás

Az este egyik nagy meglepetései a Lajos Attila által tervezett kalapok voltak, ezek közül kettőt ki is sorsoltunk köztetek. Az Atelier Lajos különleges kiegészítői nagy sikert arattak, és persze tökéletesen passzoltak az este témájához! 

cosmopolitan-y2k-2024
Fotó: Rácz Tamás

A buli főtámogatója a Schweppes Pink Tonic volt, további partnereink pedig a Guarana, Absolut, Malibu, Premirum, Somersby voltak. 

cosmopolitan-y2k-2024
Fotó: Rácz Tamás