Túlszedted a szemöldököt és most azon agyalsz, hogyan tehetnéd ezt a bakit nagyon gyorsan jóvá? Van jó meg rossz hírünk is, de először is, ne ess pánikba! A szemöldök növesztés nem annyira egyszerű, de nem is lehetetlen, viszont tény, picit türelmesnek kell lenned. 

A türelem a kulcs

Persze tudjuk, hogy ha aktuálisan történik veled egy ilyen szépségbaki, akkor nem tudsz nem rá gondolni, de hidd el annak sincs értelme, ha folyamatosan pörögsz rajta. A túlcsipeszelt szemöldök nagyon bosszantó tud lenni, de a szakembere tanács szerint ilyenkor nem nagyon tudsz semmit tenni, azt leszámítva, hogy türelmes vagy. Giselle Soto , a hírességek szemöldökének specialistája egyértelműen azt mondja, a türelem a kulcs, a legjobb pedig, amit ilyenkor tehetsz, hogy tudatosítod magadban, vissza fog nőni. Ha pedig ez megtörtént, akkor mindenképpen keress fel egy kozmetikust, aki aztán szépen kiszedi neked, nehogy ismét beleess a túlszedés csapdájába. 

Az olajok bevetése 

Persze néhány apró trükkel tudod serkenteni a növekedést. Az olaj bevetése hatalmas segítség lehet, ráadásul ezek a készítmények közben hidratálják is a szemöldök területét. Jó ötlet lehet rozmaringolajat használni, amit már évszázadok óta ismernek, mint növekedést fokozó szérum, de a ricinusolaj is kiváló alternatíva lehet. Ez utóbbi ráadásul természetes antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkik, plusz tele van E-vitaminnal is, szóval akár a szempilláidra is vihetsz fel belőle egy keveset. Viszont mielőtt bármelyiket is használtád, végezz bőrtesztet, nehogy kiderüljön, hogy allergiás vagy valamelyikre, mert akkor többet fogsz ártani magadnak, mint használni. 

(via)