Egy fiatal modell, Kenah Jónel mesélte el a történetét, melynek tanúsága szerint idegenek alázzák a neten a dús szemöldöke miatt. A trollok arra szólítják fel a lányt, hogy szedje ki a szemöldökét, mert szerintük gusztustalan, Kenah azonban szereti a megjelenését, és reméli, hogy a videó által másokat is arra tud ösztönözni, bátran legyenek önmaguk. 

Folyamatosan zaklatják 

A 21 éves, amerikai lányt megállás nélkül zaklatják az interneten keresztül a dús, összenőtt szemöldöke miatt, ő azonban nem hajlandó behódolni a trolloknak. Sőt, ahelyett, hogy összetörne, büszkén viseli a szemöldökét, állítása szerint pedig 16 éves kora óta egyáltalán nem is nyúlt hozzá. Kenah abban bízik, hogy a videóval ösztönözni tud másokat is arra, hogy szeressék és fogadják el magukat, a terve pedig úgy tűnik beválik, ugyanis a TikTokon már népes követőtábort alakított ki, a rajongók pedig elkezdték dicsérni a tökéletes és hihetetlen szemöldökét. A sok kedvesség mellett azonban még mindig megtalálják a gyűlölködők. 

Sokan mondtak már nekem nagyon borzalmas dolgokat. Annyira borzalmasakat, hogy néha elgondolkodtam, milyen mélyen gyökerezhet valakiben a gyűlölet, amit aztán az én szemöldökömön vezet le 

–  magyarázza a lány, aki hozzátette: gyakran hernyónak nevezik az interneten. 

Férfiak üzennek neki 

Sőt, bevallása szerint olyan privát üzenetet is kapott már, amiben majomnak nevezték, sőt egyesek annyira messzire mentek, hogy azt írták neki, meg kellene ölnie magát. 

@kenahjonel Been loving listening to this song while I get ready 🤍 @Lucianne ♬ More - Lucianne

Vannak olyan mejegyzések, amik egyszerűen csak elszomorítanak. Amiken érződik nem a szemöldököm miatt kapom, hanem egyértelműen a nőgyűlöletet tükrözik, ez pedig nagyon idegesít. 

– mondta Kenah, továbbá elmondta, meglepő módon a legtöbb negatív megjegyzés férfiaktól érkezik. 

Kapok negatív megjegyzéseket nőktől is, de a privát üzenetek, a nagyon aljas és borzalmas privát üzenetek jelentős része férfiaktól jön. 

Nem omlik össze

Kenah mindezek ellenére nem törik össze, sőt azt mondja, másokat is tud arra ösztönözni, hogy legyenek hűek önmagukhoz, és ne kövessenek bizonyos szépségszabályokat, akkor már megéri, amit csinál. 

A tiktokker legutóbbi videóit több ezren látták már, valamint a kommentszekcióban is rengeteg a megjegyzés. A hozzászólók közül többen azt írták Kenah-nak, hogy az önbizalma inspirálja őket abban, hogy ők is magabiztosabbak legyenek, és jobban higgyenek önmagukban. 

(via)