Egyszer népszerűbbek a hajparfümök, melyek finom illattal vonják be a loboncod. A legtöbb parfüm könnyedén rétegezhető, így sosem lesz tolakodó az illatuk, mégis egész nap érezni fogod! 

Ezért a hajparfümért rajong mindenki 

Ha eddig nem használtál hajparfümöt, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld! A tavasz tökéletes alkalom arra, hogy beszerezz egy nőies, virágos illatot. A hajparfümök több szempontból is különböznek a hagyományos parfümöktől. Az egyik, hogy rendelkeznek szagsemlegesítő hatással, miközben felfrissítik a hajat. 

A hagyományos parfümökkel ellentétben, ezekben a termékekben nincsenek olyan összetevők, melyek elvennék a frizurád fényét, vagy esetleg szárítanák. Így sokkal hasznosabbak, és kíméletesebbek.

Mivel itt a tavasz, ezért mutatunk egy hajparfümöt, amiért most nagyon sokan rajonganak. Ez a GISOU Honey Infused Hair Perfume Floral Edition - Wild Rose nevű illata. A parfüm 34 fontba kerül, így kifejezetten kedvező az ára, ám ez nem jelenti azt, hogy kevésbé lenne tartós

Gisou Honey Infused Hair Perfume

A parfüm kifejezetten meleg, élettel teli illat. Az olyan összetevőknek köszönhetően, mint a méz és a rózsa, felidézi a meleg nyári estéket. Található benne argánolaj, így még a tincseidet is ápolja. A nők valósággal rajonganak érte, így megéri kipróbálni! 


Via