Idén nagyon sok menő darabot találhatsz a H&M kínálatában, a következőt is ott vettük észre. A fast fashion márka elkészítette a népszerű UGG csizma olcsóbb verzióját, amit megéri beszerezni.

Imádják a csajok a H&M csizmáját 

Idén a bakancsok, és platformos csizmák mellett a rövid szárú UGG a legmenőbb téli csizma. Kifejezetten laza, ami szuperül mutat a széles szárú farmerekkel, de szoknyákkal is viselheted. Több színben kapható, de ennek ellenére a barna a legnépszerűbb, hiszen az árnyalat folyton sold out a márka webshopjában. 

hm-csizma-2023
Melegen bélelt csizma 6 195 Ft

Bár az UGG csizmája nagyon meleg és kényelmes, sokakat elriaszt az ára. Tény, hogy nem egyszezonos csizma, de ettől függetlenül sokan nem tudják, hogy megéri-e ilyen drága csizmát venni. Ha még sosem volt UGG csizmád, és nem tudod, hogy bejön-e a rövid szárú fazon, akkor jó megoldás, ha először egy olcsóbb darabot szerzel be. 

A H&M bélelt csizmája pontosan ilyen. A fazon olyan, mintha az UGG lenne, de az ára már sokkal barátságosabb. A vélemények szerint kifejezetten kényelmes, így télre pontosan ideális. Olyan sok árnyalatban sajnos nem érhető el, mint az UGG best seller darabja, de 4 színből választhatsz. 


Via