Elkezdődött az új hónap, ami új kalandokat, szerelmeket és váratlan meglepetéseket tartogat. Az alábbi 3 csillagjegy különösen szerencsés lesz, és valósággal megváltozik az életük! 

Kos 

Az elmúlt időszakban minden a tervezgetésről szólt a számodra. Elengedted, hogy a pillanatnyi dolgokra koncentrálj, és más sem jár a fejedben, mint a jövőd. A pasiddal sokat beszélgettek a jövőről, és egyre gyakrabban kerül elő témaként a következő szint. Ez a hónap alkalmas arra, hogy újabb terveket kovácsoljatok, és kitaláljátok, mit is szeretnétek igazán. A közös célok megerősítik a kapcsolatot, ennek hatására több dolgot is másként láthatsz az életben. 

Rák

Eddig úgy érezhetted, hogy semmi sem sikerül ebben az évben. Nagyon sok vágyad, álmod van, de eddig csak távolabb kerültél mindegyiktől. Ennek most vége, mivel áprilisban végre több célodat is elérheted. A hatására tele leszel önbizalommal, és újabb célokat tűzöl ki, amelyek csak még jobban motiválnak. 

Mérleg 

Ha a karriereden szeretnél változtatni, ez lesz a te hónapod. Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, de úgy érezhetted, hogy nem becsülnek meg. Itt az ideje, hogy összeszedd magad, és fizuemelést kérj. Ha pedig nem kapsz pozitív választ, akkor elgondolkodsz a munkahelyváltáson. Bár először ijesztőnek tűnhet, a valóságban csupa jó dolog sülhet ki belőle.