Az új hónap mindig új izgalmakat és kihívásokat tartogat a csillagjegyeknek, de lesz három közülük, akiknek gyökeresen megváltozik az élete a következő négy hétben, ráadásul pozitív irányba!

Bika

Az anyagiak mindig is középpontban voltak az életedben, hol azért, mert nehézségeid voltak, hol azért, mert jobban mentek a dolgaid az átlagosnál. Most ismét egy sikerszéria következik: rengeteg pozitív változást hoz az április a karrieredbe és a  pénzügyeid  is hosszú időre kiegyenesednek.

Oroszlán

Nem úgy indult ez az év számodra, ahogyan azt szeretted volna. Sőt igazából eddig csupa nehézség és probléma jött az életedbe. Áprilisban viszont ez megváltozik, és azt veszed észre, hogy szépen lassan rendeződnek körülötted a dolgok. Nem lesz egy nagy esemény, ami mindent megváltoztat, sokkal inkább olyan folyamatok indulnak el, amiknek köszönhetően a hónap végére ismét kiegyensúlyozott és boldog leszel!

Vízöntő

Hatalmas önismereti úton vagy éppen, ami nem most kezdődött, és nagyon melós volt idáig is, de most végre egy könnyebb időszak jöhet. Elkezded észrevenni magadon a változásokat, amik nagyban megkönnyítik az életedet, a mindennapjaidat és a kapcsolataidat is. Olyan fejlődésen mentél keresztül, ami példaértékű, és nyugodtan büszke lehetsz magadra!