Ennek a 3 csillagjegynek élete hete jön!

Rák

Boldog eseményekből nem lesz hiány ezen a héten! Ettől függetlenül intenzív napok várnak rád, a siker nem jön majd ingyen, dogoznod kell érte, de meglesz az eredmény, ha nem adod fel. Most végre közelebb kerülhetsz azokhoz az álmaidhoz, amelyeknek nem volt még bátorságod a nyomukba eredni. Bízz a megérzéseidben és a sorsban, minden úgy történik most, ahogyan hosszútávon neked a legjobb lehet. 

Bika

Igazi szerencsesorozat lesz számodra ez a hét, magad sem hiszed majd el, hogy minden ennyire flottul megy. Amit csak elképzelsz, egy karikacsapásra teljesül, a szeptember annyira sikeres hónap lehet számodra, mint még egyik sem idén. A megérzéseid nem fognak becsapni, érdemes rábízni magad a flow-ra, hidd el, nem történhet baj. A barátaid és az ismerőseid is mindenben támogatnak most, ami sokat javít a hangulatodon.  

Hal

Nem számít, hogy munkáról, pénzügyekről, barátságról vagy szerelemről van szó: ezen a héten minden úgy alakul majd, ahogyan szeretnéd. Sőt, meglepetések is érnek majd a napokban, most olyan dolgok is megtörténnek, amelyeket elképzelni sem mertél eddig. Ne aggódj semmin, az uralkodó bolygód, a Neptunusz gondoskodni fog rólad. Ügyelj arra, hogy figyelj a belső hangra, amikor fontos döntéseket hozol. 

via