Sorsfordító napok lehetnek ezek három csillagjegy számára, ugyanis olyan titkokat tudhatnak meg, amik pozitív vagy negatív irányban, de mindenképpen megváltoztatják a párkapcsolatukat.

Kos

Az egyik legnagyobb mumusod, hogy valami olyasmit tudhatsz meg a szerelmedről, amire nem vagy felkészülve. Az exek és régi románcok pedig kifejezetten kiborítanak. Most pont egy ilyen múltbéli szerelem bukkan fel, viszont kellemesen fogsz csalódni a partneredben. Ez a sztori csak megerősíti majd benned, hogy maximálisan bízhatsz benne.

Skorpió

Tulajdonképpen te vagy az, aki kiprovokálja belőle, hogy előálljon ezzel a titokkal. Már egy ideje érezheted, hogy valami nem stimmel, de eddig nem tudtad, miről lehet szó. A jó hír, hogy kiderül, nem veled van baja, a rossz viszont az, hogy több időre lesz szükséged ahhoz, hogy feldolgozd a hallott információkat.

Halak

Egy teljesen új oldalát ismerheted meg a barátodnak, de pozitív értelemben. Meg fogsz lepődni, hogy mennyire odaadó, figyelmes és romantikus tud lenni. A következő napokban ha ez lehetséges, még jobban megerősödik köztetek a bizalom és a kötődés.