Ez az esős május nem mindenkinek telik búslakodással, ennek a 3 csillagjegynek például új fordulatot vesz az élete a következő napokban. 

Mérleg

Végre véget érhet az a nehéz időszak, ami már hetek óta tart. Mostanában inkább a félelmeid és az aggodalmaid irányították a mindennapjaidat, de ennek vége. Mostantól annyi öröm érhet, amennyit nem szégyellsz. Végre ismét az örömről szólnak a mindennapjaid, a pozitív energia az élet minden területén elér. Itt az ideje az új terveknek, ez a lendület minden nehézségen átsegít majd. Bízz a megérzéseidben, de ne feszülj rá semmire. Az Univerzum pontosan tudja, mire van szükséged, és azt adja neked. 

Skorpió

Végre minden problémát tisztázhatsz, ami az elmúlt időszakban megkeserítette a mindennapjaidat. Ezzel hatalmas teher kerül le rólad, így új időszak kezdődik az életedben. Add át magad a békének, légy nyitott szívű, engedd, hogy a pozitív dolgok végre megtörténjenek veled. A környezeted is sokkal szívesebben lesz a közeledben, ha mindenben meglátod a jót.

Vízöntő

Ha eddig rosszul is mentek a dolgok, mostmár ne ess kétségbe, látod a fényt az alagút végén. A Merkúr, a kommunikáció bolygója most sokat segít neked. Különösen nagy figyelmet kell szentelned a következő hetekben a pénzügyeidnek. Szerencsére a Mars és a Nap tesznek róla, hogy ebből is jól jöhess ki. A következő időszakban úgy érzed majd, hogy szupereőd van, ami miatt nagyobb kockázatot is vállalsz. Hidd el, ez megtérül. A komfortzónán kívül egy csodás világ vár rád. Engedd el a félelmeidet. 

via