A bolygóállásnak köszönhetően egy-egy csillagjegy magánélete teljesen új irányt vehet.

Ez egyeseknél egy új kapcsolatot, míg másoknál akár szakítást is jelenthet, de egy dolog biztos: csak jobb jöhet! Ha elsőre még nem is tűnik a legideálisabbnak a helyzet, később egyértelművé válik, hogy minden a lehető legjobban alakult.

Nézd meg, hogy te mire számíthatsz a csillagoktól ebben a hónapban!

3 csillagjegy, akinek átalakul a magánélete

Bika

Nagyon türelmes vagy a szeretteiddel, a párkapcsolatban pedig nagyon sokat megengedsz a partnerednek. Az utóbbi időben azonban eljutottál a tűréshatárodig, ezt pedig végre a társaddal is tudatod. A kommunikáció ezúttal is hasznos, mert azonnal változtat a viselkedésén, ez pedig garantálja, hogy a következő hetekben nem lesz köztetek konfliktus.

Oroszlán

Sokat gondolkoztál rajta, de egyre biztos vagy abban, hogy nem jó ember mellett vagy. A szakítás soha nem egyszerű, de érdemes meglépned, mert csak egyre több fájdalmat okoztok egymásnak. A partnered talán nem fogadja nagy lelkesedéssel az ötletedet, hogy folytassátok külön, de nem sokára megnyugszik és rájön, hogy ez volt a lehető legjobb döntés.

Bak

Voltak olyan időszakok az életedben, amikor azt gondoltad, örökre egyedül maradsz. Áprilisban viszont megérint a szerelem szele, mert találkozol egy olyan személlyel, aki teljesen elvarázsol. Legyél bátor, és fedd fel az érzéseidet, mert abban biztos lehetsz, hogy nem maradnak viszonzatlanok.