Új kihívásokat tartogat ez a hét, főleg a következő három csillagjegynek, akiknek szembesülniük kell a múljukkal, és nehéz döntéseket kell hozniuk, hogy végre lezárhassák a régki konflikutokat, elengedjék régi félelmeiket.

Bika

Nagyon nehezen lépsz túl a sérelmeiden, és a megbocsátás sem az erősséged. A héten viszont lehetőséget kapsz, hogy tisztázz egy komoly konfliktust, ami már régóta nyomasztott. Próbáld meg elengedni a haragod, mert te is sokkal jobban érzed majd magad és megkönnyebbülsz, ha elfogadod a bocsánatkérést.

Skorpió

A srác, akivel már ezer éve húzzátok egymás agyát, ismét feltűnik, és kezdődik minden köztetek elölről. Tipikus se veled, se nélküled kapcsolat a tiétek. A héten viszont lesz elég erőd ahhoz, hogy szembenézz a saját érzéseiddel, feltedd a kényes kérdéseket, és pontot tegyél az ügy végére. Hajrá!

bak

A múltban elkövettél egy súlyos hibát, ami azóta is bánt és folyamatosan emészted magad rajta. Itt az idő, hogy elfogadd, ami történt, megtörtént, és már nem tudsz rajta változtatni. Meg kell tudnod bocsátani magadnak, de szerencsére a héten több olyan dolog is történik, ami megkönnyíti neked, hogy továbblépj ezen.