A heti horoszkóp szerint a Vénusz március 11-én a Halakba lép, és örömteli változásokat hoz a zodiákus tagjainak életébe. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bár tele vagy tervekkel, a csillagok arra intenek, hogy a héten semmit se kapkodj el, és lehetőleg ne ugorj bele egy új projektbe. A következő napokban inkább pihenned kellene. A tavasz első felében ne hajtsd túl magad. 

Bika

A dolgok felpörögnek a melóhelyeden, a baráti körödben, esetleg egy csoportban, és készen állsz arra, hogy vezető szerepet vállalj. Uralkodó bolygód, a Vénusz 11-én a Halak jegyébe költözik, és a következő hetekben rengeteg örömöt okoznak a különböző kapcsolataid.

Ikrek

Ez a hét új kezdetet kínál a karrier területén. Legyen szó interjúról egy álompozícióért vagy előléptetésről a jelenlegi helyeden, megkapod azt, amire vágysz. Azzal, hogy a Vénusz 11-én a Halak jegyébe költözik, a magasabb rangúak kegyeit is megnyered. Ez még jól jöhet! 

Rák

Egy új világ nyílik meg számodra, Rák. Úgy érzed, készen állsz a legmerészebb terveid megvalósítására. Mivel a Vénusz 11-én a Halak jegyébe költözik, utazási vagy tanulási lehetőség nyílhat meg előtted. 

Oroszlán

Az elmúlt időszak nem alakult túl fényesen a pénzügyek terén, és kemény időszakon vagy túl. A Vénusz 11-én a Halak jegyébe költözik, így a következő néhány hét kedvező lehetőségeket biztosít ahhoz, hogy talpra állhass. Ha van kitől segítséget kérned, akkor ideje felkeresni!

Szűz

Ez a hét új kezdetet kínál a legközelebbi kapcsolataidban. Az elmúlt évben kemény leckéket kaptál és rengeteg csalódás ért. A Vénusz 11-én lép be a Halak jegyébe, és a következő napokban minden kapcsolatodban örömet találsz. Ha pedig valami nem jó, azt ideje elengedni. 

Mérleg

Ezen a héten érdemes visszatérni az edzőterembe, elkötelezni magad az egészséges táplálkozás mellett, vagy átrendezni az otthonodat a megújulás jegyében. Uralkodó bolygód, a Vénusz 11-én a Halak jegyébe költözik, az elkövetkező napokban megérkezik életedbe az öröm és a jólét. 

Skorpió

Bár egyáltalán nem szeretnél annyit költeni, mégsem sikerül megállnod. A héten villámgyorsan elszórhatsz egy nagyobb összeget. A jó hír persze az, hogy megteheted, de nem árt felkészülnöd egy váratlan kiadásra, ami eléggé fájni fog, és lehet, hogy akkor jól jönne az a pénz, amit olyan dolgokra költöttél, amik nem voltak annyira fontosak.

Nyilas

Kezdődik a tavaszi nagytakarítás az életedben. Mivel a Vénusz 11-én beköltözik a Halak jegyébe, a következő hetekben örömet okoz, ha kicsinosítod az otthonodat, több időt töltesz a családdal, vagy egyszerűen élvezed a magányt a békében és nyugalomban. 

Bak

Ez a hét a határok meghúzásáról szól, és arról, hogy elintézed a félbemaradt ügyeket, hogy azok később ne bosszanthassanak. Mivel a Vénusz 11-én a Halak jegyébe költözik, a következő napokban az öröm az apróságokon keresztül érkezik az életedbe. 

Vízöntő

Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy változásokat eszközölj ki a pénzügyek területén. Itt az ideje tisztázni a költségvetéssel kapcsolatos problémákat, összegyűjteni a ruhákat adományozásra vagy eladásra, és szétnézni, milyen lehetőségeid vannak a vagyonod gyarapítására. A Vénusz 11-én beköltözik a Halak jegyébe, és nagyszerű híreket hoz a bankszámládra nézve a következő hetekben. Élvezd a bőséget! 

Halak

Mivel a Vénusz 11-én belép a jegyedbe, a következő hetekben reflektorfénybe kerülsz. Stílusfrissítésre vágysz? Azon agyalsz, hogy befested a hajad? Vagy belevágnál az ismerkedésbe? Itt az ideje megtenni ezt a lépést ahhoz, hogy ragyoghass!