3 csillagjegy most égi segítségre számíthat, a kozmikus energiák most megváltoztatják a sorsukat.

Bak

Rengeteg mindent elértél mostanában, de egy dolgot mindig kispórolsz, a pihenést. Hiányzik ez a könnyedség, a nyugalom a mindennapjadból. Képtelen vagy átadni magadat az örömnek, és egy kicsit a háttérbe húzódni. Pedig ez épp annyira szükséges, hogy megéld a sikert, mint a kemény munka. Most olyan lehetőséget kapsz a sorsnak hála, amelyben végre pihenhetsz, és kieresztheted a fáradt gőzt. Ne próbáld meg elkerülni ezt a lehetőséget, éld meg, és örülj neki.

Rák

Nem annyira szereted a januárt, ám ennek a hónapnak a teliholdja előnyös számodra. Végre olyan hatásokat tapasztalsz, amelyek arra ösztönöznek, hogy megmutasd, hogy mennyit fejlődtél, és mire vagy képes. Általában inkább a háttérben maradsz, megfigyelsz, ám most olyan szerepet kapsz, amelyben igazán megmutathatod magadat. A kérdés már csak az, akarod-e a sikert.

Nyilas

Hatalmas lelkesedéssel kezdted ezt az évet, január második fele pedig tökéletes lesz arra, hogy ez a lelkesedés tovább éljen. Kevés olyan ember van a környezetedben, aki bíztat, de mostanra megérted, hogy nem mások támogatása kell a sikerhez, hanem az, hogy saját magadban higgy. Január 25-e környékén rátalálsz valami olyanra, amiben tényleg bebizonyíthatod, hogy mire vagy képes, és végre nem hagyod, hogy bárki is visszatartson. Végre megérzed, hogy mennyi támogatásra van szükséged ahhoz, hogy a lehető legjobban teljesíts.

via