Hidd el, ez a teszt az alapján pontos képet mutat arról, hogy mennyire vagy kalandvágyó, hogy megmondod, mit láttál meg először: a hidat vagy a hajót?

Híd 

Ha te a hidat láttad meg először, akkor számodra a kaland az éltető erő. Neked az a legjobb, ha úton vagy, és ha új embereket ismerhetsz meg, új dolgokat fedezhetsz fel. Nem neked való az irodai meló, a 9-5 téged nem elégít ki. Annál inkább a vállalkozás, a kreatív szakmák, minden, ahol kiszámíthatatlan a napi menetrend. Azt azonban el kell lassan fogadnod, hogy a stabilitás és a kiszámíthatóság nem mindig rossz, néha a legjobb partner, hogy az ember élete előre haladjon. Ne ítélkezz azok felett, akiknek a monotonitás a legjobb. Ők téged nem értenek. 

Hajó

Számodra a kiszámíthatóság, a folytonosság, a tervezhetőség a legfontosabb. Akkor vagy elégedett, ha minden alkalommal tudod a pontos menetrendet. Nem meglepő, frusztrál, ha nincs hatalmad a dolgok felett. Ha nem te akarsz egy programot, ha nem te tervezel, ha nem te mondod ki az igent egyes döntésekben, akkor úgy érzed, más irányítja az életedet, ami tönkretesz. Hidd el, kevesebb ráfeszüléssel, kontrollal sem fulladnak tragédiába a mindennapok. Itt az ideje, hogy megtapasztald a flow élményt, és menj kicsit a dolgokkal. Ki tudja, ha adsz neki egy próbát, talán ezt is megszeretheted.

via